Anden rate til degnegården er betalt:-)

Så nærmer tiden sig. Årets tur med jubelscener, smukt landskab, godt selskab, hån, forbandelser og mange store havørreder er på vej:-) Selv føler jeg mig som Usain Bolt forklædt i en havørredfiskers klæder. Ingen foran og ingen ved siden – levende legender…

3 Responses to Anden rate til degnegården er betalt:-)

  1. Dobbettunø 31. august 2016 at 16:32 #

    Hej USAIN

    – kan du ikke lige forklare sammenhængen mellem dine to sidste indlæg på denne side, og det seneste indlæg fra en rigtig fisketur “tur til Katbjerg Odde” Godt nok lavede du det ene indlæg på din fødselsdag, men det forklarer vel ikke alene din tendens til at omgå virkeligheden i en så skræmmende grad.

    Kærli hilsen og på gensyn

    Dobbelt Tunø vinder ;))

    • Thomas Asmussen 6. september 2016 at 16:07 #

      stærkt at reagere, Bjørn. Der er en angstduftende stilhed blandt de øvrige deltagere og medlemmer af denne gruppe – jo mere stilhed, jo mere angst;-) kærlig hilsen, Snart dobbelt tunøvinder;-)

  2. DobbeltTunø vinder 31. august 2016 at 16:45 #

    LOPPEMARKED PÅ TUNØ

    Jeg er før kommet med forslag til nye tiltag og aktiviteter på Tunø. Senest muligheden for at købe mig væk fra stranden for at øge jeres vinderchancer.

    Jeg vil igen i år berige jer med et nyt tiltag. LOPPEMARKED. Da jeg de seneste år har vundet et urimeligt stor antal fiskekonkurrencer og dermed fiskegrej som præmie, så har jeg fået en del fiskegrej i overskud. Det kan købes på Tunø til stærkt nedsatte priser!! Så brug ikke alle jeres penge på økoporrer og rødbeder når I ankommer forbi grøntboden ved færgen ;))